ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

 1. Általános

A következő feltételek vonatkoznak a vásárló (a továbbiakban “Te”) által leadott minden megrendelésre Mihók András Egyéni Vállalkozó részére (67351073-1-33), a továbbiakban: “carro design”, ”mi ” vagy ”minket” stb), amelyet a http://carrodesign.com weboldalán, mobil weboldalán, mobilalkalmazásán vagy, telefonon keresztül kaptunk (mindezekre vonatkozik a  ”carrodesign.com” kifejezés).

A carrodesign.com használatával és/vagy rendelés leadásával elfogadod az itt foglalt felhasználási feltételeket (”Feltételek”). Kérjük, a rendelés leadása előtt olvasd el a Feltételeket.

Rendelést csak 18. életévét betöltött, gyámság alatt nem lévő, cégként nem működő Magyarországon bejelentett (postakezelési/-továbbítási vállalatok kivételével) vagy állandó lakcímmel rendelkező természetes személy adhat le.

A carrodesign.com oldalon bármikor megjelenített termék vagy szolgáltatás nem jelenti azt és nem garantálja, hogy ezek a termékek vagy szolgáltatások bármikor elérhetőek lesznek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely terméket bármikor kivonjunk a forgalomból.

Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre előzetes bejelentés nélkül módosítsuk ezeket a Feltételeket. Megrendelésére azok a Feltételek vonatkoznak, amelyek a megrendelés elküldése idején a carrodesign.com oldalon szerepeltek.

A carro design a lehető legjobb online élményt szeretné nyújtani. Ennek érdekében gondoskodnunk kell arról, hogy szolgáltatásaink tökéletesen működjenek. Te megérted és elfogadod, hogy (i) tilos közzétenni, átadni, terjeszteni, feltölteni vagy promotálni bármilyen kommunikációt vagy tartalmat, amely káros vagy negatív hatással lehet üzletünkre, termékeinkre vagy szolgáltatásainkra; (ii) olyan módon viselkedni vagy bármilyen olyan eszközt alkalmazni, amely korlátoz, gátol, visszatart vagy hátrányosan befolyásol más felhasználókat a carrodesign.com oldal használata során, vagy amely hatással van az oldal biztonságára, vagy (iii) bármilyen eszközt alkalmazni vagy megkísérelni bármilyen motor, szoftver, eszköz, ügynök, script illetve más eszköz vagy mechanizmus (nem kizárólagosan beleértve a spiderek, botok, crawlerek, avatárok vagy intelligens ügynökök) használatát az oldalon való navigálásra vagy keresésre, vagy az oldal tartalmának másolására. Fenntartjuk a jogot az oldal elérésének azonnali megszüntetésére, és a felhasználói fiók törlésére bármely olyan felhasználó esetében, aki ezt a rendelkezést vagy jelen feltételek bármely másik rendelkezését megszegi.

 

 1. Az árak és a szállítási költségek

A carrodesign.com oldalon megjelenített  árak tartalmazzák a törvény által előírt áfát, de nem tartalmazzák a kiszállítás díját.

Minden megrendelés szállítási költsége ugyanaz, függetlenül a megrendelés méretétől vagy súlyától. Az egyes szállítási módok költségét a fizetési folyamat során egyértelműen feltüntetjük. A szokványos szállítási díjunk Ft. Amennyiben rendelésed nem tudjuk teljes egészében elküldeni, a kiegészítő szállításokhoz nem adunk hozzá újabb költséget.

 

 1. Megrendelés/a szerződés teljesítése

A választható rendelési módok a következők: carrodesign.com oldalon leadott, vagy telefonon történő rendelések. Kérjük, további információkért keress minket elérhetőségeinken, vagy a weboldalon.

Amint leadtad a megrendelést, visszaigazoló e-mailt küldünk az általad megadott e-mail címre. Amennyiben valamilyen oknál fogva rendelésed nem tudjuk teljesíteni, azt mihamarabb tudatjuk veled.  Ha  ilyen megrendelés ellenértéke beérkezett hozzánk, a vonatkozó összeget ugyanazzal a fizetési móddal próbáljuk meg visszatéríteni, amely útján a kifizetés érkezett. Amennyiben valamilyen okból más megoldás szükséges, értesíteni fogunk, és megkérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot a carro design Ügyfélszolgálatával, akik elvégzik a kifizetést.

 

 1. Kézbesítés

A carro design a lehető leggyorsabban fogadja be és dolgozza fel a megrendeléseket, és mindent elkövet, hogy a megrendelést a kiválasztott szállítási feltételekkel eljuttassa tartózkodási címedre vagy a megadott egyéb magyarországi címedre.

A carro design a lehető legrövidebb idő alatt és a megrendelések beérkezésének sorrendjében igyekszik elküldeni a csomagokat. A rendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül igyekszünk elvégezni a szállítást. Bár mindent megteszünk, hogy ebbe az időkeretbe beleférjünk, mégis előfordulhat, hogy váratlan okok miatt a kiszállítás több időt vesz igénybe. Amennyiben az a valószínűtlen esemény állna elő, hogy a kiszállítás 30 napon belül nem teljesül, elállhatsz a rendeléstől.

Mielőtt leadnád a megrendelést, tájékoztatást kapsz a várható kiszállítási adatokról. Amint rendelésed elküldted, e-mailben visszaigazoljuk a várható szállítási adatokat, ha e-mail címedet megadtad nekünk.

Amennyiben rendelésed nem érkezik meg az ütemezett dátumon, kérjük, keresd fel a carro design ügyfélszolgálatát telefonon +3620 318 8370, vagy e-mailen hello@carrodesign.com.

 

 1. A megrendeléstől való elállás

Rendelésedet lemondhatod a rendelés leadás dátumától számolt 30 napon, ill. sikeres szállítás esetén a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Ha a tételeket már kifizetted, visszatérítést kapsz, amely tartalmazza a vásárlásod végösszegét, a szállítási költséget azonban nem áll módunkban visszatéríteni.

Ha szeretnél elállni vagy visszaküldeni rendelésedet, kérjük, erről küldj nekünk írásos értesítést e-mailben és küldd vissza nekünk a tétel(eke)t az alábbi 6. szakaszban meghatározottak szerint (Visszaküldés) a fenti 5.1 szakaszban meghatározott 30 napon belül. Mi visszatérítjük a vételárat, amennyiben lehetséges, ugyanazt a fizetési módot használva, amellyel a kifizetés hozzánk beérkezett (vagy ha a tételeket még nem fizetted ki, akkor a tételek visszaküldését feltüntetjük fiókegyenlegeden) a lehető leghamarabb, de legkésőbb a rendelés lemondásának beérkezését követő 14 nap elteltével, feltéve, ha a kérdéses tételeket vagy azok elküldésének bizonyítékát megkaptuk. A visszatérítéshez más kifizetési módot is használhatunk, amennyiben azt jóváhagyod; ez semmilyen esetben nem jár további költségekkel.

Amennyiben a kiszállított tétel hibás, kérjük, haladéktalanul értesítsd a carro design ügyfélszolgálatát, és küldd vissza a tételt az alábbi 6. szakasznak megfelelően (Visszaküldés). A carro design minden hibásnak ítélt termék árát teljes mértékben visszafizeti. Az itt meghatározott feltételek nem korlátozzák a törvény által meghatározott jogokat.

 

 1. Visszaküldés

A carro design az 5. szakasznak megfelelően (Megrendelésről való elállás) garantálja a teljes pénzvisszatérítést, feltéve, ha minden tételt az átvételi állapotában küldesz vissza. Ez azt jelenti, hogy a tételek nem károsodtak, nem szennyeződtek, nem lettek mosva vagy használva.

Visszaküldés esetén a postaköltség a vásárlót terheli, azt nem áll módunkban megtéríteni.

 

 1. Fizetési módok

Hitelkártya vagy bankkártya 
Fizetési adataidat megadhatod a rendelés leadásának idején érvényes hitelkártya vagy bankkártya használatával (VISA vagy Mastercard). Az érvényes összeget ez esetben azonnal zároljuk a kártyádon, de a kártyát csak a csomag elküldésekor terheljük meg. A carro design fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a hitelkártya vagy bankkártya érvényességét, hitelképességét a megrendelés értékéhez képest, valamint a vásárló megadott címének helyességét. Ezen ellenőrzések eredménye szerint megtagadhatjuk a rendelések teljesítését.

Készpénzes fizetés átvételkor 
Választásod szerint a termékek átvételekor készpénzben is fizethetsz, díjmentesen.

Számla

A törvény által előírt számladokumentumot a vásárlást visszaigazoló e-mailben küldjük el.

 

 1. Felelősségünk

A jelen Feltételekben foglaltak semmilyen része nem zárja ki és nem korlátozza a carro design felelősségét semmilyen esetben, amelyben a felelősségünk kizárása vagy korlátozása törvénybe ütközne.

A carro design nem felel olyan közvetett veszteségekért,  amely a fő veszteség vagy kár mellékhatása, például profit vagy lehetőség elvesztése; vagy a termékek kiszállásának elmaradása vagy jelen Feltételekben foglalt bármely egyéb kötelezettségünk nem teljesítése, amennyiben a nem teljesítés olyan esemény következménye, amely ésszerű irányításunkon kívül esik, ami nem kizárólag magában foglalja a tűzesetet, árvizet, vihart, lázadást, zavargásokat, háborút, nukleáris balesetet és terrorcselekményt.

Felelősségünk a carrodesign.com oldalon elküldött megrendeléseddel kapcsolatos bármilyen veszteségért vagy kárért a megrendelés teljes áráig terjed.

Ha problémád van egy termékkel kapcsolatban, amelyet a carro design-tól vásároltál, és panaszodat nem sikerült érvényesítened a carro design-nál, akkor panaszodat benyújthatod az EU online vitarendezési platformján („ODR platform”).

Az ODR platform az EU-n belüli fogyasztók és kereskedők számára lehetővé teszi, hogy bíróságon kívül próbáljanak meg egyezségre jutni az online vásárlásból eredő panaszokkal kapcsolatban. Ez a felhasználóbarát és interaktív honlap az EU minden hivatalos nyelvén elérhető és ingyenesen használható. Az ODR platform használatával a fogyasztó és a kereskedő megegyezhetnek egy vitarendezési testület kiválasztásában, majd ezt követően végigmennek egy folyamaton, hogy megoldást találjanak a fogyasztó panaszára. Az ODR platform itt érhető el: http://ec.europa.eu/odr.

 

 1. Színek

Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy termékeink jellemzőit pontosan jelenítsük meg, beleértve az anyagösszetételt és a színeket. Az általad látott színeket ugyanakkor számítástechnikai rendszered határozza meg, és nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép pontosan jeleníti meg a színeket.

Egyes termékek anyagmintázatából fakadóan eltérések mutatkozhatnak a carrodesign.com-on szereplő termék és a kézbesített termék mintája között. Ezt a különbséget megrendelőink tudomásul veszik és elfogadják.

 

 1. Szavatosság, jótállás

Amennyiben a megvásárolt termék hibás, a carro design az összes vonatkozó törvényi kötelezettségét betartva jár el. Amennyiben egyértelmű anyagi vagy gyártási hibás termékkel kapcsolatban van panaszod, beleértve a szállítás közben megsérült terméket is, kérjük, tudasd velünk azzal, hogy haladéktalanul visszaküldöd a terméket az előre nyomtatott visszaküldési űrlap kíséretében.

 

 1. Átruházás

A carro design fenntartja a jogot, hogy a termékek leszállításával kapcsolatban keletkezett követeléseit harmadik személyekre engedményezze, vagy azt harmadik személyek javára megterhelje.

 

 1. Részleges érvénytelenség

Amennyiben jelen Feltételek bármely részét bármely bíróság vagy szabályozó testület érvénytelennek találja, a további Feltételek továbbra is érvényesek.

 

 1. Tulajdonjog

A carrodesign.com oldalán minden szellemi alkotáshoz fűződő jog tulajdonjog, mint például védjegy vagy szerzői jog a licenszjogosultak tulajdona marad. A carrodesign.com oldal és tartalmának felhasználása, beleértve az ilyen tartalom részben vagy egészben történő másolását vagy tárolását is, a saját személyes, nem kereskedelmi használatot leszámítva a carro design engedélye nélkül tilos.

 

 1. Vállalati információ

Mihók András EV
Székhely: Magyarország, Budapest 2141, Csalogány u. 6.

Adószám: 67351073-1-33
Kapcsolattartó: carro design Ügyfélszolgálat
E-mail: hello@carrodesign.com
Telefon: +36 20 3188370

2018.05.13.

 • No products in the cart.